Onderhoud & beheer

Onderhoud

Onderhoud via R&R

Als extra service hebben we een nauw samenwerkingsverband met Mutlipath Vastgoed en Multi Construct. Hierdoor kunnen wij onze opdrachtgevers -indien gewenst- volledig ontzorgen. Zo zijn er bij wisseling van huurders vaak mutatie werkzaamheden nodig die vlot opgepakt dienen te worden om onnodige leegstand te voorkomen.  

Snel ter plaatse zijn met eigen mensen in geval van een lekkage of een riool probleem en zelfs het monteren van een nieuwe keuken behoort tot de mogelijkheden. Dit zijn zaken die goed gecoördineerd kunnen worden door de nauwe samenwerking met deze partijen. Vanzelfsprekend zijn onze tarieven hiervoor marktconform. Het grote voordeel zijn de snelheid en de plezierige/vakkundige oplossingen die zij bieden, terwijl u ontzorgd wordt.  

Beheer

Beheer via R&R

Tijdens uw afwezigheid zorgt onze partner Multipath Vastgoed onder meer voor de administratie, het contact met de huurders en het begeleiden van onderhoud, reparaties en/of verbouwingen. Niet onbelangrijk de beheer activiteiten vinden strikt gescheiden plaats van de financiën, een borging die van groot belang is. 

Ook als u zelf tijdelijk in het buitenland verblijft kunt u het verhuren van uw woning met een gerust hart aan ons overlaten. Met een uitgebreid servicepakket kunnen wij u op vele vlakken van dienst zijn. De nauwe samenwerking tussen het Makelaarskantoor en Multipath Vastgoed, maakt een sterk team. 

Bekijk voor meer informatie ook de website van Multipath Vastgoed

Interesse in onderhoud of beheer?

Voor al uw vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor, óf maak gebruik van onderstaand contactformulier.

Neem vandaag nog contact op

Kennismaken met Reichman & Rommelaar? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Direct iemand spreken

Reichman & Rommelaar is van maandag - vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30