Zoekopdracht

Een zoekopdracht

Het snelst geïnformeerd

Dankzij onze online zoekservice kunt u direct nadat een huis of appartement op de markt is gekomen, persoonlijk door ons worden geïnformeerd. 

Eén maand kosteloos?

Wij bieden u deze zoekopdracht kosteloos aan voor een vaste periode van één maand. Als u na die maand de zoekopdracht wenst te continueren wordt een opdracht tot dienstverlening bij de aankoop van een woning opgesteld. Hierin wordt vastgelegd dat er geen kosten in rekening worden gebracht voor het voortzetten van de zoekopdracht, en u als u tot een aankoop overgaat, gebruik zult maken van de dienstverlening van Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar BV. Dit tegen de gezamenlijk overeengekomen bemiddelingskosten. 

Courtage

De courtage in Nederland is vrij.  Alle makelaars hanteren een eigen tarief. Verder is de hoogte van het tarief afhankelijk van o.a. de hoogte van de koopsom en uiteraard de kwaliteit van de dienst. Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar behoort zeker niet tot de goedkoopste makelaars, doch hanteert wel een zeer concurrerend tarief. Bij belangstelling, doen wij u graag een voorstel. 

Een zoekopdracht plaatsen bij R&R?

Voor al uw vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor, óf maak gebruik van onderstaand contactformulier.

Neem vandaag nog contact op

Kennismaken met Reichman & Rommelaar? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Direct iemand spreken

Reichman & Rommelaar is van maandag - vrijdag geopend van 09:00 tot 17:30