Nieuwbouw

Nieuwbouw projecten

Reichman & Rommelaar is trots op de nieuwbouwprojecten waar ze mee mogen werken. Ze bieden een breed scala aan stijlen, variërend van kleine woningen tot luxe villa‘s. Deze woningen zijn gebouwd met de beste materialen, die met zorg zijn geselecteerd om een hoge kwaliteit te waarborgen. U bent van harte welkom om een kijkje te nemen en te genieten van het prachtige resultaat dat hun partners met deze projecten hebben neergezet.

Fittershof Zoetermeer

14 woningen • Binnenkort in verkoop!

Fittershof Zoetermeer

Wilt u écht bijzonder en duurzaam wonen nabij het centrum van Zoetermeer? Gemoedelijk, centraal en van alle gemakken voorzien? Aan de Delftsewallen, op het terrein van de voormalige beddenzaak, verrijst Fittershof Zoetermeer. Een statig nieuwbouwproject met 7 herenhuizen, 4 halfvrijstaande villa’s, 2 watervilla’s en een gasfitterswoning. Een plek waar de rijke historie van de locatie zich combineert het comfortabele gevoel van het oude dorp. Straks kunt u ook wonen op deze karaktervolle plek.

Residentie Huygenshof

Opgeleverd • 100% verkocht

Residentie Huygenshof

Achter de gevels van twee prachtig gerenoveerde, monumentale panden aan het Westeinde in Voorburg gaan straks 6 riante appartementen en 2 exclusieve penthouses schuil. Residentie Huygenshof is een high end project met ongekende comfort en luxe. Ruimte, zicht en licht hebben een hoofdrol.

Park 070 Leidschendam Voorburg

In aanbouw • 100% verkocht

Park 070 Leidschendam Voorburg

Er wordt een duurzame woonwijk gebouwd op de locatie van het voormalige CBS-gebouw in Voorburg. De wijk, genaamd Park070, zal bestaan uit 229 eengezinswoningen en appartementen en is gelegen tussen de stadscentra van Den Haag en Voorburg, grenzend aan Park ’t Loo.

Park Vronesteyn Voorburg

Vier Droomvilla's • 100% verkocht

Park Vronesteyn Voorburg

In de prachtige omgeving van landgoed Eemwijk in Voorburg wordt een exclusief en kleinschalig nieuwbouwproject van slechts vier moderne, duurzame villa’s gerealiseerd. Volledig in stijl met het landgoed. Een team van de beste deskundigen is betrokken bij deze bijzondere ontwikkeling in het chique Voorburg. 

HerenAcht Zoetermeer

In aanbouw • 100% verkocht

HerenAcht Zoetermeer

HerenAcht is een kleinschalig nieuwproject van acht energiezuinige woningen in een fijne buurt in Zoetermeer. Het is een bijzonder tweetal van vier woningen. De gelijkenissen in het ontwerp van deze Hof- en Dijkwoningen zijn direct herkenbaar. Moderne woningen waarvan de gevels speels uitgevoerd worden in verschillende kleuren baksteen

De Bovenmeester Schiedam

In aanbouw • 100% verkocht

De Bovenmeester Schiedam

Deze kleinschalige nieuwbouwontwikkeling in het gezellige Schiedam heeft veel te bieden. Een mooie plek met groen in de directe omgeving, moderne architectuur, goede afwerking en een fijne praktische indeling van de woningen. Hier kunnen toekomstige bewoners hun woonidealen realiseren in een geheel nieuw, ruime eengezinswoning met drie volledige woonlagen of een appartement. 

Vliethaven Leidschendam

Voorbereiding bouw gestart • 80% verkocht

Vliethaven Leidschendam

Bent u op zoek naar een toekomstbestendige woning? Uiterst duurzaam ontwikkeld conform de BENG-2021 eisen? Dan is Vliethaven een uitstekende keus! In nieuwbouwproject Vliethaven woont u fantastisch op de grens van het prachtige natuurgebied De Duivenvoordecorridor. In de gemeente Leidschendam-Voorburg, richting het ook zo gezellige Voorschoten.