Nieuwbouw

Nieuwbouw projecten

Reichman & Rommelaar is trots op de nieuwbouwprojecten waar zij vanaf de adviesfase tot aan de verkoop een bijdrage aan kunnen leveren. De nieuwbouwprojecten zijn zeer divers, van compacte stadsappartementen tot aan riante villa’s en alles ertussenin. Ook de geografische ligging is heel verschillend, zo zijn wij regelmatig betrokken bij projecten in Den Haag, Wassenaar, Voorburg-Leidschendam en Voorschoten, maar bijvoorbeeld ook in Rotterdam, Hoek van Holland, Schiedam en Zoetermeer. Wij nodigen u van harte uit onderstaande websites te bekijken van de projecten waar wij bij betrokken zijn.

De Groene Prins

De Groene Prins • Start verkoop voorjaar 2024

De Groene Prins

Duurzame Nieuwbouw

Het terrein aan de Groen van Prinstererlaan in Den Haag, waar Hanenburg tuincentrum gevestigd was, zal worden her-ontwikkeld tot een woonwijk. In samenspraak met de gemeente en rekening houdend met de woningbehoefte, wordt er zowel een koopaanbod van 13 Stadswoningen ontwikkeld als sociale huurappartementen die via HaagWonen te zijner tijd verhuurd worden. Deze website voorziet in informatie over de 13 koopwoningen.

De Waterweide -  Veurse Horsten

Schrijf u nu in! •

De Waterweide - Veurse Horsten

Op zoek naar een leuke eengezinswoning waarin je woont omringd door groen en dicht bij een speelweide voor de kids? Dan is een Oeverwoning in De Waterweide precies wat jullie zoeken! De rijtjes met waterwoningen, maximaal 6, hebben allemaal een woningbrede dakkapel zowel aan de voor- als aan de achterzijde. Aan ruimte geen gebrek. En wat dacht je van dat fantastisch terras op het zuidwesten aan het water! Verder heb je samen met je buren ook nog eens een tuin zo groot als een voetbalveld.

Hofkwartier Rotterdam

Schrijf u nu in als reservekandidaat! •

Hofkwartier Rotterdam

Groen wonen midden in de stad. Wonen in een levendige buurt omringd door water en groen, tegenover het sportieve hart van Crooswijk en dichtbij het centrum. De rijke baksteenarchitectuur, als tegenhanger van de groene oase, vormt straks een herkenningspunt van een markant gebouw met 84 appartementen, direct tegenover het Schuttersveld. Een plek waar jong en oud samenkomen en Crooswijkers elkaar ontmoeten. Welkom in Hofkwartier.

Aan de Weide Voorschoten

Start bouw Q1 2024! • Nog 1 tussenwoning beschikbaar.

Aan de Weide Voorschoten

In nieuwbouwproject ‘Aan de Weide’ komen vijf karakteristieke eengezinswoningen naast de oude Sint Laurentiuskerk, een vertrouwd herkenningspunt in Voorschoten. Voorheen stond op deze locatie een boerderij. ‘Aan de Weide’ wordt nu een moderne, unieke en rustige woonplek voor gezinnen. Lekker dicht bij de stad én de natuur. Grenzend aan een weiland waar de schapen nog steeds heerlijk rond kunnen lopen.

Beaufort Scheveningen

Bouw in volle gang! • Nog maar 2 appartementen beschikbaar.

Beaufort Scheveningen

Zon. Zee. Zilt. Het wonen aan de Scheveningse Tweede Binnenhaven is met drie woorden te vangen. Deze locatie is in Den Haag met niets te vergelijken. Hier komen mensen het weekend vieren, in de restaurants en op de terrassen. Beaufort omvat in totaal 22 woningen. Deze variëren van zeer grote appartementen met zicht op de haven en/of de zee, tot bescheidener appartementen en ruime stadswoningen.
Fittershof Zoetermeer

14 woningen • Verkoop in voorbereiding!

Fittershof Zoetermeer

Wilt u écht bijzonder en duurzaam wonen nabij het centrum van Zoetermeer? Gemoedelijk, centraal en van alle gemakken voorzien? Aan de Delftsewallen, op het terrein van de voormalige beddenzaak, verrijst Fittershof Zoetermeer. Een statig nieuwbouwproject met 7 herenhuizen, 4 halfvrijstaande villa’s, 2 watervilla’s en een gasfitterswoning. Een plek waar de rijke historie van de locatie zich combineert het comfortabele gevoel van het oude dorp. Straks kunt u ook wonen op deze karaktervolle plek.

Residentie Huygenshof Voorburg

Opgeleverd • 100% verkocht

Residentie Huygenshof Voorburg

Achter de gevels van twee prachtig gerenoveerde, monumentale panden aan het Westeinde in Voorburg gaan straks 6 riante appartementen en 2 exclusieve penthouses schuil. Residentie Huygenshof is een high end project met ongekende comfort en luxe. Ruimte, zicht en licht hebben een hoofdrol.