Nieuwbouw

Nieuwbouw projecten

Reichman & Rommelaar is trots op de nieuwbouwprojecten waar zij vanaf de adviesfase tot aan de verkoop een bijdrage aan kunnen leveren. De nieuwbouwprojecten zijn zeer divers, van compacte stadsappartementen tot aan riante villa’s en alles ertussenin. Ook de geografische ligging is heel verschillend, zo zijn wij regelmatig betrokken bij projecten in Den Haag, Wassenaar, Voorburg-Leidschendam en Voorschoten, maar bijvoorbeeld ook in Rotterdam, Hoek van Holland, Schiedam en Zoetermeer. Wij nodigen u van harte uit onderstaande websites te bekijken van de projecten waar wij bij betrokken zijn.

Waterjuffers - Wilgenrijk

• Binnenkort in verkoop!

Waterjuffers - Wilgenrijk

Waterjuffers is een moderne en toekomstbestendige woonbuurt in Wilgenrijk waar bewoners, de huizen en de verbinding met het water en groen centraal staan. De buurt Waterjuffers gaat gefaseerd in verkoop. In mei 2024 wordt de start de verkoop van 24 rijhuizen, 5 herenhuizen, 4 twee-onder-één-kaphuizen en 4 parkhuizen bij het water verwacht.

Stijlvolle architectuur verbonden met de omgeving

Van Egmond architecten en landschapsarchitectenbureau Starling Structures zijn de ontwerpers van de buurt Waterjuffers. In dit natuurlijke landschap komt een mix van de architectuurstijlen ‘Hollands Classicistisch’ en ‘Fin de Siècle’ samen. De architectuur van Waterjuffers is mede geïnspireerd op de rijkheid van de “Maassluise School”. De samenhangende architectuur verbindt de stijlen met elkaar; door de juiste materialisatie, kleurstellingen en detaillering. De rijkheid in architectuur, die u terugziet in de fraaie details en het persoonlijk karakter van de huizen, in combinatie met het landschappelijk wonen, maakt Waterjuffers compleet.

Huizenaanbod in Waterjuffers

In de eerste fase biedt Waterjuffers ruimte aan 37 koophuizen in verschillende types. Het koopaanbod bestaat uit:

  • 24 rijhuizen
  • 5 herenhuizen
  • 4 twee-onder-één-kap huizen
  • 4 parkhuizen aan het water
De Waelse Tuin

Start verkoop fase 1 in juni 2024 • Schrijf u in via de website!

De Waelse Tuin

Kom ook wonen in het groenste stukje Westland!

Aan de rand van ’s-Gravenzande vindt u een ander stukje Westland. Een Westland dat één en al groen is, met veel oog voor natuur en water. En vooral een Westland waarin het heerlijk wonen is. Welkom in Waelse Tuin. Het is een luxe woonproject van 47 woningen: 14 schuurwoningen, 18 twee-onder-een-kapwoningen, 8 levensloopbestendige woningen en 7 vrijstaande villa’s.

En met een ligging in Waelpolder heeft u ook alle faciliteiten van de twee grootste Westlandse kernen op fietsafstand. ’s-Gravenzande aan de ene kant, Naaldwijk aan de andere. Ook het strand is niet ver weg.

De Groene Prins

De Groene Prins • Verkoop gestart!

De Groene Prins

Duurzame Nieuwbouw

Het terrein aan de Groen van Prinstererlaan in Den Haag, waar Hanenburg tuincentrum gevestigd was, zal worden her-ontwikkeld tot een woonwijk. In samenspraak met de gemeente en rekening houdend met de woningbehoefte, wordt er zowel een koopaanbod van 13 Stadswoningen ontwikkeld als sociale huurappartementen die via HaagWonen te zijner tijd verhuurd worden. Deze website voorziet in informatie over de 13 koopwoningen.

De Waterweide -  Veurse Horsten

Nog enkele woningen beschikbaar! • Bouw gestart

De Waterweide - Veurse Horsten

Op zoek naar een leuke eengezinswoning waarin je woont omringd door groen en dicht bij een speelweide voor de kids? Dan is een Oeverwoning in De Waterweide precies wat jullie zoeken! De rijtjes met waterwoningen, maximaal 6, hebben allemaal een woningbrede dakkapel zowel aan de voor- als aan de achterzijde. Aan ruimte geen gebrek. En wat dacht je van dat fantastisch terras op het zuidwesten aan het water! Verder heb je samen met je buren ook nog eens een tuin zo groot als een voetbalveld.

Hofkwartier Rotterdam

Nog enkele woningen beschikbaar! • 70 % verkocht

Hofkwartier Rotterdam

Groen wonen midden in de stad. Wonen in een levendige buurt omringd door water en groen, tegenover het sportieve hart van Crooswijk en dichtbij het centrum. De rijke baksteenarchitectuur, als tegenhanger van de groene oase, vormt straks een herkenningspunt van een markant gebouw met 84 appartementen, direct tegenover het Schuttersveld. Een plek waar jong en oud samenkomen en Crooswijkers elkaar ontmoeten. Welkom in Hofkwartier.

Aan de Weide Voorschoten

Bouw gestart! • 100 % verkocht

Aan de Weide Voorschoten

In nieuwbouwproject ‘Aan de Weide’ komen vijf karakteristieke eengezinswoningen naast de oude Sint Laurentiuskerk, een vertrouwd herkenningspunt in Voorschoten. Voorheen stond op deze locatie een boerderij. ‘Aan de Weide’ wordt nu een moderne, unieke en rustige woonplek voor gezinnen. Lekker dicht bij de stad én de natuur. Grenzend aan een weiland waar de schapen nog steeds heerlijk rond kunnen lopen.

Beaufort Scheveningen

Bel ons voor het laatste appartement • Bouw in volle gang!

Beaufort Scheveningen

Zon. Zee. Zilt. Het wonen aan de Scheveningse Tweede Binnenhaven is met drie woorden te vangen. Deze locatie is in Den Haag met niets te vergelijken. Hier komen mensen het weekend vieren, in de restaurants en op de terrassen. Beaufort omvat in totaal 22 woningen. Deze variëren van zeer grote appartementen met zicht op de haven en/of de zee, tot bescheidener appartementen en ruime stadswoningen.