‘s-Gravenzande – Waelse Tuin

GRAAG NODIGEN WIJ U UIT OM KENNIS TE MAKEN TIJDENS HET ONW WOONEVENT 12 APRIL!
U bent welkom tussen 16:00 en 18:00 uur aan de Van Leeuwenhoekstraat 10 in ‘s-Gravenzande.

Kom ook wonen in het mooiste stukje tussen ‘s-Gravenzande en Naaldwijk!

Aan de rand van ’s-Gravenzande vindt u een ander stukje Westland. Een Westland dat één en al groen is, met veel oog voor natuur en water. En vooral een Westland waarin het heerlijk wonen is. Welkom in Waelse Tuin fase 1. Het is een luxe woonproject van 18 woningen: 6 schuurwoningen, 6 twee-onder-een-kapwoningen, 2 levensloopbestendige woningen en 4 vrijstaande villa’s.

En met een ligging in Waelpolder heeft u ook alle faciliteiten van de twee grootste Westlandse kernen op fietsafstand. ’s-Gravenzande aan de ene kant, Naaldwijk aan de andere. Ook het strand is niet ver weg.

Meldt u via de project website aan om op de hoogte te blijven van verder nieuws en de start verkoop in juni: waelsetuin.nl

Ontdek de woningen in Waelse Tuin

Waelse Tuin is een wijk die ook nog eens heel herkenbaar is. De woningen zijn van de hand van een bekend architectenbureau: Van Egmond Architecten uit Noordwijk. Elk type woning heeft weer een eigen accent meegekregen. Een rieten dak of een dak met dakpannen bijvoorbeeld, een veranda in de voortuin of houten details in de gevel. De verkoop van de woningen is verdeeld over 3 fasen. De eerste fase zal in juni in verkoop gaan.

Veel variatie in woningtypen

Met slechts 18 woningen in fase 1, grote tuinen en een parkje in het midden van de wijk, oogt deze straks heel afwisselend. Door o.a. de verschillende dakkappen en gevel afwerking zien de vrijstaande villa’s er allemaal anders uit. De twee-onder-een-kapwoningen lijken nét één grote riante villa. De tweelaagse levensloopbestendige woningen staan daar fraai tussenin. Eengezins(Schuur)woningen op de twee koppen van het plan krijgen een fraai rieten dak en een pergola. Veranda’s her en der in het plan geven Waelse Tuin een vriendelijk en luxe karakter. Ook dankzij een variatie in baksteenkleuren en houten details die de architect heeft gekozen.

Waelse Tuin, een duurzame opzet

Waelse Tuin houdt rekening met het milieu. Tijdens de bouwperiode komen er duurzame en circulaire materialen aan te pas. Alle woningen zijn natuurlijk energiezuinig: goed geïsoleerd, en met comfortabele vloerverwarming en koeling in het hele huis. Zonnepanelen zorgen voor een groot deel van de elektriciteit.

Met het vele groen en een parkje in het hart van Waelse Tuin doen we planten, insecten en dieren een plezier. En ook u als bewoner: regenwater vindt makkelijker zijn weg naar beneden en het vele groen dragen een steentje bij om hittestress op tropische dagen te verminderen.

schrijf u in via waelsetuin.nl

Leidschendam – Oude Postkantoor

Het Oude Postkantoor Leidschendam

Heb je het al gehoord of gelezen?! Er wordt een eigentijds aanbod van nieuwbouw­woningen ontwikkeld op het adres: Damlaan 42 in Leidschendam. Op de plek waar eerst het postkantoor dienst deed wordt een veelzijdig nieuwbouw­aanbod ontwikkeld. Fase 1 biedt de keuze uit: studio’s, (twee-kamer) appartementen, topappartementen en woon/werk woningen. In fase 2 worden vier stadswoningen en nog een aantal appartementen gerealiseerd.

Hier op dit adres kun jij straks wonen, in een spiksplinter nieuwe woning, toekomst­bestendig dus energiezuinig en comfortabel. Dichtbij winkels, terrasjes, restaurants, musea en uitvalswegen. Stel je eens voor hoe gaaf het zou zijn als je hier straks woont! Echt héél leuk en mooi!

Fase 1 biedt duurzame en energiezuinige nieuwbouw woningen in de volgende typen:

– Studio’s
– Twee-kamer appartementen
– Appartementen
– Top appartementen
– Woon/werk ateliers

Koopsommen vanaf ca. € 275.000,- V.O.N. tot vanaf ca. 825.000,- V.O.N.

Schrijf u in als belangstellende via de projectwebsite oudepostkantoordamlaan.nl en blijf automatisch op de hoogte van verder nieuws!

Een woord van de architect Jan van Vliet:

Het postkantoor is jarenlang een centraal punt in Leidschendam geweest. Veel mensen zullen zich deze plek herinneren. Een plek van verbinding en contact, die we met het ontwerp van het Oude Postkantoor nieuw leven inblazen. Ik verwacht dat de gemeenschappelijke tuin op het dak en de centrale toegang van het complex opnieuw verbinding zullen faciliteren, waardoor bewoners al snel een eenheid gaan vormen.

Voorschoten – Aan de Weide

‘Aan de Weide’

5 duurzame en karakteristieke woningen in het centrum van Voorschoten.

KIJK VOOR MEER INFORMATIE OP AANDEWEIDE.NL

Wonen in ‘Aan de Weide’ is zorgeloos genieten van de natuur, letterlijk in de achtertuin. Dat kan in één van deze vijf karakteristieke eengezinswoningen. Voorheen stond op deze locatie een boerderij. ‘Aan de Weide’ wordt nu een moderne, unieke en rustige woonplek voor gezinnen. Grenzend aan een weiland waar de schapen nog steeds heerlijk rond kunnen lopen en toch op loopafstand van het centrum van Voorschoten.

De vijf eengezinswoningen sluiten aan op de bestaande bebouwingsstructuur en dragen hierdoor bij aan de afleesbaarheid van de historische ontwikkeling van het gebied. De architectuur is geïnspireerd op de oorspronkelijke en belendende bebouwing. Het metselwerk en de mansardekap met lage goot zorgen voor een landelijke uitstraling. Het volume, dat één gebouw doet vermoeden, bestaat uit een langskap die aan de rechterzijde richting de weilanden wordt beëindigd met een dwarskap, een fraai geheel.

‘Aan de Weide’ bestaat uit 5 royale en duurzame woningen met woonoppervlaktes van 151 m² tot 176 m², allen met een riante tuin van circa 140 m² tot wel 296 m², waardoor u gegarandeerd heerlijk van de zon kunt genieten!

De woningen zijn zeer duurzaam, worden gasloos gebouwd en verwarmd door een luchtwarmtepomp met laagtemperatuur vloerverwarming welke per vertrek regelbaar is. Ook beschikken de woningen standaard over één zonnepaneel voor duurzame energieopwekking, eventueel uit te breiden met extra zonnepanelen voor een nóg lager energieverbruik. Daarnaast worden de woningen allemaal uitgevoerd met een WTW installatie. Kortom; hier bent u voorbereid op de toekomst!

Ruim, duurzaam en groen wonen begint bij ‘Aan de Weide’!

Alle maten en afbeeldingen geven een impressie weer en dienen als illustratie. Ondanks alle zorgvuldigheid die we hebben nagestreefd, kunnen aan deze tekeningen en maten geen rechten worden ontleend.