Leidschendam – Oude Postkantoor

Het Oude Postkantoor Leidschendam

4 juli aanstaande start de pre-sale!

Kijk op de website voor meer informatie: oudepostkantoordamlaan.nl

Heb je het al gehoord of gelezen?! Er wordt een eigentijds aanbod van nieuwbouw­woningen ontwikkeld op het adres: Damlaan 42 in Leidschendam. Op de plek waar eerst het postkantoor dienst deed wordt een veelzijdig nieuwbouw­aanbod ontwikkeld. Fase 1 biedt de keuze uit: studio’s, (twee-kamer) appartementen, topappartementen en woon/werk woningen. In fase 2 worden vier stadswoningen en nog een aantal appartementen gerealiseerd.

Hier op dit adres kun jij straks wonen, in een spiksplinter nieuwe woning, toekomst­bestendig dus energiezuinig en comfortabel. Dichtbij winkels, terrasjes, restaurants, musea en uitvalswegen. Stel je eens voor hoe gaaf het zou zijn als je hier straks woont! Echt héél leuk en mooi!

Fase 1 biedt duurzame en energiezuinige nieuwbouw woningen in de volgende typen:

– Studio’s
– Twee-kamer appartementen
– Appartementen
– Top appartementen
– Woon/werk woningen

Koopsommen vanaf ca. € 275.850,- V.O.N. tot vanaf ca. 898.850,- V.O.N.

Schrijf u in als belangstellende via de projectwebsite oudepostkantoordamlaan.nl en blijf automatisch op de hoogte van verder nieuws!

Een woord van de architect Jan van Vliet:

Het postkantoor is jarenlang een centraal punt in Leidschendam geweest. Veel mensen zullen zich deze plek herinneren. Een plek van verbinding en contact, die we met het ontwerp van het Oude Postkantoor nieuw leven inblazen. Ik verwacht dat de gemeenschappelijke tuin op het dak en de centrale toegang van het complex opnieuw verbinding zullen faciliteren, waardoor bewoners al snel een eenheid gaan vormen.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door ontwikkelaar/ verkoper en de makelaarskantoren wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.