‘s-Gravenzande – Waelse Tuin

GRAAG NODIGEN WIJ U UIT OM KENNIS TE MAKEN TIJDENS HET ONW WOONEVENT 12 APRIL!
U bent welkom tussen 16:00 en 18:00 uur aan de Van Leeuwenhoekstraat 10 in ‘s-Gravenzande.

Kom ook wonen in het mooiste stukje tussen ‘s-Gravenzande en Naaldwijk!

Aan de rand van ’s-Gravenzande vindt u een ander stukje Westland. Een Westland dat één en al groen is, met veel oog voor natuur en water. En vooral een Westland waarin het heerlijk wonen is. Welkom in Waelse Tuin fase 1. Het is een luxe woonproject van 18 woningen: 6 schuurwoningen, 6 twee-onder-een-kapwoningen, 2 levensloopbestendige woningen en 4 vrijstaande villa’s.

En met een ligging in Waelpolder heeft u ook alle faciliteiten van de twee grootste Westlandse kernen op fietsafstand. ’s-Gravenzande aan de ene kant, Naaldwijk aan de andere. Ook het strand is niet ver weg.

Meldt u via de project website aan om op de hoogte te blijven van verder nieuws en de start verkoop in juni: waelsetuin.nl

Ontdek de woningen in Waelse Tuin

Waelse Tuin is een wijk die ook nog eens heel herkenbaar is. De woningen zijn van de hand van een bekend architectenbureau: Van Egmond Architecten uit Noordwijk. Elk type woning heeft weer een eigen accent meegekregen. Een rieten dak of een dak met dakpannen bijvoorbeeld, een veranda in de voortuin of houten details in de gevel. De verkoop van de woningen is verdeeld over 3 fasen. De eerste fase zal in juni in verkoop gaan.

Veel variatie in woningtypen

Met slechts 18 woningen in fase 1, grote tuinen en een parkje in het midden van de wijk, oogt deze straks heel afwisselend. Door o.a. de verschillende dakkappen en gevel afwerking zien de vrijstaande villa’s er allemaal anders uit. De twee-onder-een-kapwoningen lijken nét één grote riante villa. De tweelaagse levensloopbestendige woningen staan daar fraai tussenin. Eengezins(Schuur)woningen op de twee koppen van het plan krijgen een fraai rieten dak en een pergola. Veranda’s her en der in het plan geven Waelse Tuin een vriendelijk en luxe karakter. Ook dankzij een variatie in baksteenkleuren en houten details die de architect heeft gekozen.

Waelse Tuin, een duurzame opzet

Waelse Tuin houdt rekening met het milieu. Tijdens de bouwperiode komen er duurzame en circulaire materialen aan te pas. Alle woningen zijn natuurlijk energiezuinig: goed geïsoleerd, en met comfortabele vloerverwarming en koeling in het hele huis. Zonnepanelen zorgen voor een groot deel van de elektriciteit.

Met het vele groen en een parkje in het hart van Waelse Tuin doen we planten, insecten en dieren een plezier. En ook u als bewoner: regenwater vindt makkelijker zijn weg naar beneden en het vele groen dragen een steentje bij om hittestress op tropische dagen te verminderen.

schrijf u in via waelsetuin.nl