Voorschoten – Aan de Weide

‘Aan de Weide’

5 duurzame en karakteristieke woningen in het centrum van Voorschoten.

KIJK VOOR MEER INFORMATIE OP AANDEWEIDE.NL

Wonen in ‘Aan de Weide’ is zorgeloos genieten van de natuur, letterlijk in de achtertuin. Dat kan in één van deze vijf karakteristieke eengezinswoningen. Voorheen stond op deze locatie een boerderij. ‘Aan de Weide’ wordt nu een moderne, unieke en rustige woonplek voor gezinnen. Grenzend aan een weiland waar de schapen nog steeds heerlijk rond kunnen lopen en toch op loopafstand van het centrum van Voorschoten.

De vijf eengezinswoningen sluiten aan op de bestaande bebouwingsstructuur en dragen hierdoor bij aan de afleesbaarheid van de historische ontwikkeling van het gebied. De architectuur is geïnspireerd op de oorspronkelijke en belendende bebouwing. Het metselwerk en de mansardekap met lage goot zorgen voor een landelijke uitstraling. Het volume, dat één gebouw doet vermoeden, bestaat uit een langskap die aan de rechterzijde richting de weilanden wordt beëindigd met een dwarskap, een fraai geheel.

‘Aan de Weide’ bestaat uit 5 royale en duurzame woningen met woonoppervlaktes van 151 m² tot 176 m², allen met een riante tuin van circa 140 m² tot wel 296 m², waardoor u gegarandeerd heerlijk van de zon kunt genieten!

De woningen zijn zeer duurzaam, worden gasloos gebouwd en verwarmd door een luchtwarmtepomp met laagtemperatuur vloerverwarming welke per vertrek regelbaar is. Ook beschikken de woningen standaard over één zonnepaneel voor duurzame energieopwekking, eventueel uit te breiden met extra zonnepanelen voor een nóg lager energieverbruik. Daarnaast worden de woningen allemaal uitgevoerd met een WTW installatie. Kortom; hier bent u voorbereid op de toekomst!

Ruim, duurzaam en groen wonen begint bij ‘Aan de Weide’!

Alle maten en afbeeldingen geven een impressie weer en dienen als illustratie. Ondanks alle zorgvuldigheid die we hebben nagestreefd, kunnen aan deze tekeningen en maten geen rechten worden ontleend.