Over ons

Makelaarskantoor

Reichman & Rommelaar

Twee namen, één bedrijf, één filosofie. Met een degelijke aanpak die vraag en aanbod voor ú bij elkaar brengt. Traditioneel waar het gaat om vakmanschap, betrouwbaarheid en betrokkenheid. Eigentijds waar het aankomt op marktkennis, actiesnelheid, automatisering en relatienetwerken.

De voordelen van R&R

Klanttevredenheid

Vanaf 1961 werkend als makelaarskantoor met een grote focus op kwaliteit en service. En dat werkt. Na een eerste kennismaking ontstaat er in negen van de tien gevallen een relatie waarbij klanten bij iedere volgende stap in de huizenmarkt bij ons terugkomen.

Zekerheid

Kopen, verkopen, verhuren, het is voor weinig mensen dagelijks werk en dat alles in een markt, die voortdurend in beweging is. Reichman & Rommelaar is voor 100% thuis in die markt en kan u de koop- en verkoopsupport en zekerheid geven die ú zoekt.

Support

Binnen het team van medewerkers heeft ieder een eigen specialisme opgebouwd. Bouwkundige knowhow, ervaring in onderhandelen en prijsvorming, het zijn stuk voor stuk belangrijke onderdelen van onze support.

Bespaar tijd en moeite

Een huis kopen of verkopen, het vraagt veel wikken en wegen, en veel tijd en aandacht. Met de begeleiding van Reichman & Rommelaar kunt u zich gelukkig veel tijd en moeite besparen. Er wordt dan vóór u gezocht en gehandeld: door professionals.

Een huis kopen

All-in support of begeleiding op onderdelen.Bijna altijd komen de transacties tussen kopers en verkopers tot stand door middel van een verkopende makelaar en aankopende makelaar. Wij zijn gespecialiseerd om u díe aankoopbegeleiding te geven die ú van ons wenst.

Makelaarskantoor

R&R medewerkers

Gert Arie Mijdam

Gert Arie Mijdam

Makelaar

g@mijdam.com +31 6 54 22 03 66
Henriette Mijdam – Groenewoud

Henriette Mijdam – Groenewoud

Makelaar

henriette@reichmanenrommelaar.nl +31 6 54 61 44 11
Anja Staphorst

Anja Staphorst

Secretariaat

mail@reichmanenrommelaar.nl +31 70 354 66 00
Sandra Chaudron – Smits

Sandra Chaudron – Smits

Backoffice / admin

mail@reichmanenrommelaar.nl +31 70 354 66 00