Rijswijk – Sir Winston Churchillln 883

Verkocht onder voorbehoud Status
€ 539.000,- k.k. Koopprijs
139 m2 Woonoppervlakte
4 Aantal slaapkamers
1974 Bouwjaar

Omschrijving

Heerlijke hoekwoning van ca. 140 m² met twee eigen parkeergarages op een zeer centrale locatie nabij winkels, scholen, openbaar vervoer en diverse uitvalswegen. Deze eengezinswoning beschikt over 4 slaapkamers, 1 badkamer, 8 zonnepanelen en een royale achtertuin.
De ruime voortuin en zij-tuin geven de woning veel ruimte op de kavel, waardoor de woning vrij ligt op de kavel.

Entree woning, hal met meterkast, trap, vaste kast en separaat toilet met fontein. Via een deur bereikt u de ruime woon-/eetkamer. Aan de voorzijde bevindt zich de halfopen keuken met bijkeuken in het verlengde. Vanuit de woon-/eetkamer is de fijne zonnige tuin te bereiken door de schuifpui ter hoogte van de achtergevel met ligging op het zuidoosten.

Trap naar eerste verdieping, overloop, badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel, ruime hoofdslaapkamer over de gehele breedte van de woning met kastenwand, 2 royale slaapkamers aan de achterzijde.

Via trap bereikt u de tweede verdieping. Ruime overloop, kamer met opstelplaats voor de wasmachine en CV-ketel. Achtergelegen ruime en lichte slaapkamer door de dakkapel aan de voorzijde, ook hier treft u een deur naar het terras.

Een zeer geschikt object voor de handige klusser. Het object is gelegen in een gewilde omgeving met een aantrekkelijk gevelbeeld, maar verdient wel de nodige aandacht binnen. Hierdoor is de woning wel weer naar eigen smaak in te richten.

Bijzonderheden:

– gelegen op eigen grond;
– Twee eigen parkeergarages
– 8 zonnepanelen
– energielabel C;
– projectnotaris van toepassing;
– oplevering: in overleg;
– het ontvangen van akkoord door kantonrechter op de koopovereenkomst is vereist;
– verkoop van het object geschied zoals getoond, “as is”;
– vanwege het bouwjaar zal in de koopovereenkomst de zgn. ouderdoms- en materialen clausule worden opgenomen;- oplevering in overleg;

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar B.V. wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Foto's