‘s-Gravenhage – Cornelis de Wittlaan 109

Verkocht Status
€ 895.000,- k.k. Koopprijs
205 m2 Woonoppervlakte
4 Aantal slaapkamers
1924 Bouwjaar

Omschrijving

Cornelis de Wittlaan 109 (109 A + 109 B)

In het Statenkwartier gelegen drielaags herenhuis met een woonoppervlak van ca. 205 m².
Het geheel is voorheen per etage bewoond geweest en beschikt over drie huisnummers. De woning is niet kadastraal gesplitst. Een uitgelezen kans om dit fraaie herenhuis -waarin nog verschillende originele elementen bewaard zijn gebleven- in ere te herstellen. Het riante gezinshuis beschikt over een fijne tuin van ca. 66 m².
Het populaire Statenkwartier behoeft onder de kenners eigenlijk geen verdere introductie. In een paar steekwoorden: sfeervolle restaurants, terrassen en een uitgebreid aanbod aan mooie winkels. Dat alles op een steenworp afstand van het Scheveningse strand, de haven en het Haagse centrum. Verder een uitstekende ligging ten opzichte van diverse uitvalswegen, openbaar vervoerverbindingen en internationale organisaties. De Lycée Française en de Deutsche Schule bevinden zich zelfs op enkele minuten afstand.

Indeling begane grond:

Fraaie entree met hardstenen sierbanden naar vestibule en doorloop naar de hal met toegang tot toilet, een douchecombinatie en een compacte kelder onder de keuken. De woon-eetkamer ensuite beschikt nog over de originele suiteseparatie en twee marmeren schouwen. Ook het plafond in de achterkamer is nog voorzien van de originele fraaie lijsten. Vanaf hier toegang tot de fraaie achtertuin, alsook tot de keuken die eveneens aan de achterzijde gelegen is.

De eerste etage bestaat uit twee ruime slaapkamers (voor- en achter) met glas-in-lood bovenlichten en marmeren schouw, een zijkamer, keuken en doucheruimte.

Doorlopende trapopgang naar de tweede etage alwaar wederom twee riante slaapkamers, een zijkamer, keuken en douchecombinatie.

Een mooie kans om geheel naar eigen idee en smaak een Statenkwartier droomherenhuis te creëren!

Bijzonderheden:

– de woning beschikt over drie huisnummers: 109, 109 A en 109 B;
– woning is thans niet gesplitst;
– kadastraal bekend: ‘s-Gravenhage AK 1941;
– perceelgrootte: 167 m²;
– conform branchbrede meetinstructie ca. 205 m² woonoppervlak;
– achtertuin van ca. 66 m²
– parterre modern sanitair en keuken, etages gedateerd sanitair/ keukens;
– grotendeels voorzien van dubbele beglazing in houten kozijnen;
– in verschillende kozijnen nog glas-in-lood;
– marmeren schouwen;
– Energie labels aanwezig BG: Label B, 1e etage: Label D, 2e etage: Label F;
– doordat de woning voorheen verhuurd is geweest, zal er in de koopovereenkomst een niet-bewoningsclausule worden opgenomen, alsmede een ouderdoms- en materialenclausule.
– in verband met volmacht verkoper, projectnotaris van toepassing.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar B.V. wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Foto's