‘s-Gravenhage – Heliotrooplaan 354A

Verkocht onder voorbehoud Status
€ 189.000,- k.k. Koopprijs
54 m2 Woonoppervlakte
1 Aantal slaapkamers
1967 Bouwjaar

Omschrijving

Heliotrooplaan 354 A

Aan de rand van Park Meer & Bosch gelegen goed ingedeeld 2-kamer appartement van ca. 54 m². Het appartement ligrt op de eerste etage en heeft een zonnig balkon op zuidwest. Het strand van Kijkduin is slechts 10 minuten lopen of 5 minuten fietsen, net als de duinen. Rustig gelegen en tóch overal dichtbij! Winkelen kan op het “Nieuwe Kijkduin” of natuurlijk in het winkelcentrum aan de Savornin Lohmanplein. Openbaar vervoerhaltes op korte afstand, net als diverse uitvalswegen, onder andere richting de ‘nieuwe’ A-4 en via de Laan van Meerdervoort naar de andere kant van de stad.

Indeling:
Keurig onderhouden entree met brievenbussen en bellentableau, lift (of trap) naar de eerste verdieping. Binnen in het appartement een centrale hal met toegang tot alle vertrekken. De woonkamer is mooi van formaat net als de naastgelegen slaapkamer die toegang biedt tot het balkon met een zonnige zuidwest zonligging. Tussengelegen badkamer en separaat toilet. De keuken bevindt zich aan de voorzijde en is eveneens mooi van formaat met plek voor een (ontbijt)tafel. In de onderbouw is er verder nog een eigen berging voor bijvoorbeeld de fiets.

Kortom; een fijn 2- kamer appartement, op loopafstand van het nieuwe Kijkduin!

Bijzonderheden:

– privé berging in de onderbouw;
– professioneel beheerde VvE;
– gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond met een jaarlijkse canon van € 54,36 (appartement + berging samen);
– de huidige erfpacht loopt af in 2030 en de heruitgifte is inmiddels aangevraagd;
– VvE bijdrage thans € 168,- per maand;
– Achterzijde kunstof kozijnen met dubbelglas, voorzijde hout met grotendeels dubbelglas;
– blokverwarming met een voorschot voor stookkosten van € 120,- per maand;
– het appartement is voorheen verhuurd geweest;
– in de koopovereenkomst zullen de ouderdoms- en materialenclausule worden opgenomen, alsmede de niet-bewoningsclausule.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar B.V. wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Foto's