‘s-Gravenhage – Keizerstraat 45a

Verkocht Status
€ 750.000,- k.k. Koopprijs
154 m2 Woonoppervlakte
5 Aantal slaapkamers
1920 Bouwjaar

Omschrijving

Keizerstraat 45 / 45 A

Op Scheveningen dorp gelegen woon-winkelpand achter fraaie neorenaissancestijl voorgevel van eind negentiende eeuw. Het betreft een gemeentelijk monument en zowel de winkel-/bedrijfsruimte op de begane grond alsook de eerste etage beschikken over een uitzonderlijke mooie plafondhoogte. Het pand ligt pal tegenover de Oude Kerk en daarmee in de kern van het oude dorp én uiteraard op steenworp afstand van de boulevard en het strand.

Begane grond/ bedrijfsruimte:

Entree aan de voorzijde met doorloop naar hal over de breedte, die toegang geeft tot alle vertrekken. Direct rechts een grote open ruimte met een waanzinig mooie plafondhoogte. Daarnaast een tweede ruimte, een magazijn en een berging. Verder op deze etage twee toiletten en de trapopgang naar het woonhuis op de eerste en tweede verdieping.

Woonhuis op de 1e en 2de etage:

Via het fraaie centrale trappenhuis toegang tot de eerste verdieping met aan de rechterzijde een woonkamer en aansluitend aan de achterzijde gelegen open woonkeuken die tevens toegang biedt tot een extra kamer met deur naar het terras. Op deze etage verder nog twee riante slaapkamers, een beknopte badkamer en separaat toilet.
Het doorlopende trappenhuis geeft vervolgens toegang tot een overloop op de 2e etage die op zijn beurt weer toegang geeft tot drie goed formaat slaapkamers en een tweede badkamer.

Een mooie kans om te wonen en/of werken op een van de leukste plekjes in Scheveningen!

Bijzonderheden:

– betreft twee huisnummers, Keizerstraat 45 (winkel-/ besdrijfsruimte) 45 A (bovenwoning)
– het geheel heeft 1 kadastrale aanduiding en is niet gesplitst
– oppervlakte wonen bovenhuis conform meetrapport ca. 154 m²
– oppervlakte winkel-/ bedrijfsruimte conform meetrapport ca. 137 m² VVO / 153 BVO
– gemeentelijke aanschrijving op schilderwerk
– bitumen hoofddak vernieuwd in 2022
– energielabel winkel-/bedrijfsruimte ‘E’, woonruimte Label ‘F’
– vanwege het oorspronkelijke bouwjaar, zullen in de koopovereenkomst de zgn. ouderdoms- en materialenclausule worden opgenomen;
– projectnotaris van toepassing, Buren Legal te Den Haag.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar B.V. wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Foto's