‘s-Gravenhage – Meidoornstraat 118

Verkocht Status
€ 239.000,- k.k. Koopprijs
77 m2 Woonoppervlakte
2 Aantal slaapkamers
1916 Bouwjaar

Omschrijving

Meidoornstraat 118 te Den Haag

In de Heesterbuurt, op de begane grond gelegen appartement met een woonoppervlak van 77 m² en een riante achtertuin met een zuidwest ligging, waardoor ‘s-middags en ‘s-avonds heerlijk zonnig! Goede ligging ten opzichte van de winkels aan de Weimar- en de Fahrenheitstraat en uiteraard verschillende haltes voor bus en tram op loopafstand. De stad én het strand zijn op slechts 15 fietsminuten te bereiken. Het appartement is lange tijd verhuurd geweest en dient derhalve gerenoveerd te worden. Een mooie kans voor de handige starter!

Indeling:

Entree met tochtportaal doorlopend naar de centrale hal alwaar de badkamer en toilet. De woonkamer is mooi van formaat (ca. 9.48 x 3.08 m) en fijn licht door inval aan zowel de voor- als de achterzijde. De achtertuin is meer dan riant en voorzien van een stenen berging aan de achterzijde. Door de zuidwestligging is de tuin heerlijk zonnig!
De twee slaapkamers zijn beide bereikbaar vanuit de woonkamer en beschikken ook over een goede maatvoering (ca. 5.15 x 2.08 en ca. 4.33 x 2.08). De keuken bevindt zich aan de achterzijde en is vierkant van vorm, waardoor veel indelingsmogelijkheden.

Kortom; een leuke parterre met potentie – op loopafstand van diverse winkels – dat na interne renovatie weer garant zal staan voor jarenlang woonplezier!

Bijzonderheden:

– gelegen op eigen grond;
– actieve en professioneel beheerde VvE (6 leden) met een bijdrage van thans € 67,33 per maand;
– gemeenschappelijke opstalverzekering;
– MJOP aanwezig;
– energielabel C;
– vanwege het bouwjaar zal in de koopovereenkomst de zgn. ouderdoms- en materialen clausule worden opgenomen;
– het betreft een voormalige huurwoning, verkoper heeft de woning zelf nooit bewoond; derhalve wordt de niet-zelfbewoningsclausule in de koopovereenkomst opgenomen;
– in verband met verkoopvolmacht verkoper, projectnotaris van toepassing.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar B.V. wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Foto's