‘s-Gravenhage – Pippelingstraat 133

Verkocht Status
€ 279.000,- k.k. Koopprijs
93 m2 Woonoppervlakte
2 Aantal slaapkamers
1934 Bouwjaar

Omschrijving

Pippelingstraat 133 te Den Haag

In de bocht van de Pippelingstraat gelegen, royaal bemeten 4-kamer topappartement met een woonoppervlak van 93 m². De Vruchtenbuurt kenmerkt zich door haar strategische ligging tussen stad en strand. De stad is binnen 15 minuten fietsen te bereiken en het strand op slechts 10 minuten. De Vruchtenbuurt is een rustige wijk met alle voorzieningen onder handbereik. De Vlierboomstraat voorziet in een ruim winkelaanbod voor alle dagelijkse boodschappen, net als het winkelcentrum aan de Savornin Lohmanplein. Verder goede bereikbaarheid naar diverse uitvalswegen en bushaltes en tramhaltes op loopafstand.

Indeling:

Middels open Haags portiek trapopgang naar de eerste etage alwaar entree tot de woning met binnentrap naar de tweede verdieping. De hal verbindt alle vertrekken met elkaar. De woon- en eetkamer worden nog gescheiden door de originele suiteseparatie, die aan de achterzijde toegang biedt tot het balkon over de gehele breedte van de woning. De erker aan de voorzijde is nog uitgerust met de originele glas-in-lood bovenlichten. Vanuit de hal zijn de badkamer en het toilet bereikbaar. Het appartement beschikt verder over twee goed formaat slaapkamers, één aan de voor-, en de ander aan de achterzijde. De keuken is ook aan de achterzijde gelegen en geeft middels een eigen deur toegang tot het balkon op de avondzon.

Het appartement is voorheen verhuurd geweest en dient intern compleet gerenoveerd te worden. Een mooie kans voor de handige doe-het-zelver!

Bijzonderheden:

– 1/3de aandeel in actieve en professioneel beheerde VvE;
– maandelijkse VvE bijdrage van € 70,-;
– gezamenlijke opstalverzekering via de VvE;
– energielabel G;
– het appartement beschikt thans niet over een voorziening voor verwarming en warm water;
– houten kozijnen met enkele beglazing;
– MJOP ter inzage beschikbaar;
– vanwege het originele bouwjaar, zullen in de koopovereenkomst de zgn. materialen- en ouderdomsclausule worden opgenomen, alsmede de niet-bewoningsclausule.
– projectnotaris van toepassing.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar B.V. wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Foto's