‘s-Gravenhage – Sumatrastraat 35

Verkocht Status
€ 349.000,- k.k. Koopprijs
81 m2 Woonoppervlakte
2 Aantal slaapkamers
1929 Bouwjaar

Omschrijving

Sumatrastraat 35 te Den Haag

In de charmante en gewilde Archipelbuurt gelegen parterre appartement van ca. 80 m² met heerlijke achtertuin. In het verleden gebouwd als winkelruimte, waardoor een verassende plafondhoogte. Inmiddels is de bestemming ‘wonen’. Een mooie kans om naar eigen wensen een droom appartement te realiseren. Door bijvoorbeeld een uitbouw te maken is het woonoppervlak verder te vergoten en in de fotoreeks vindt u verder een aantal impressies die laten zien wat er nog meer mogelijk is.

De Archipelbuurt behoeft onder de kenners eigenlijk geen verdere introductie. In een paar steek woorden; mooie restaurants, terrassen en de winkels van de Bankastraat allemaal onder handbereik. Het leuke deel van het centrum, waaronder de omgeving Denneweg, slechts 5 minuten fietsen. Ook het strand en de Boulevard van Scheveningen zijn binnen 10 minuten met de fiets te bereiken.

Huidige indeling:

Entree die middels tochtportaal toegang geeft tot de ruimte aan de voorzijde. Vanaf hier doorloop naar een grote woonkamer met open keuken die middels openslaande deuren toegang geeft tot de riante achtertuin van ca. 10.25 x 7.23 meter op zuidoost met smalle stenen berging.

De huidige indeling doet eigenlijk geen recht aan de mogelijkheden, maar die zijn er tal. In de fotoreeks een aantal impressies van mogelijkheden.

Kortom; een mooie kans op een appartement van ruim 80 m² mét tuin in de gewilde Archipel!

Bijzonderheden:

– Woonoppervlak conform branchebrede norm 81 m²;
– Inhoud 314 m²;
– Uitzonderlijke plafondhoogte;
– Vele mogelijkheden voor alternatieve indelingen;
– Energielabel ‘E’;
– Actieve VvE met een bijdrage van € 80.30 p.m.;
– Gezamenlijke opstalverzekering;
– VvE ingeschreven bij de KvK;
– MJOP aanwezig;
– gelegen binnen Rijksbeschermd stadsgezicht Archipelbuurt;
– Het appartement is lange tijd verhuurd geweest en dient derhalve gerenoveerd te worden;
– In de koopovereenkomst zullen de zogenaamde ouderdoms-, materialen- en niet-bewoningsclausule worden opgenomen;
– Projectnotaris van toepassing.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar B.V. wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Foto's