‘s-Gravenhage – Teunisbloemplein 60

Verkocht Status
€ 229.000,- k.k. Koopprijs
69 m2 Woonoppervlakte
3 Aantal slaapkamers
1966 Bouwjaar

Omschrijving

Teunisbloemplein 60 te Den Haag

Aan de rand van Park Meer & Bosch gelegen 4-kamer appartement van ca. 70 m² op de 7e etage, waardoor een mooi weids uitzicht over de omgeving! Het strand en de Boulevard van het straks nieuwe Kijkduin zijn zodoende slechts 10 minuten lopen of 5 minuten fietsen, net als de duinen. Rustig gelegen en toch overal dichtbij. Winkelen kan straks in het Nieuwe Kijkduin, alsook in het winkelcentrum aan de Savornin Lohmanplein. Openbaar vervoerhaltes op korte afstand, net als diverse uitvalswegen, onder andere richting de ‘nieuwe’ A-4 en via de Laan van Meerdervoort naar de andere kant van de stad.

Indeling:

Keurig onderhouden entree met brievenbussen en bellentableau, lift (of trap) naar de zevende verdieping met fijn weids uitzicht over de omgeving. Binnen in het appartement een centrale hal met toegang tot alle vertrekken. De woonkamer is goed van formaat en rechthoekig, waardoor gemakkelijk in te delen. De eetkamer is aansluitend en geeft toegang tot het fijne en zonnige balkon op zuidwest. De twee slaapkamers bevinden zich beide aan de achterzijde, net als de keuken. De badkamer en het toilet zijn ook vanuit de hal bereikbaar, net als een handige bergruimte. In de onderbouw vindt u verder nog een privé berging voor bijvoorbeeld de fiets.

Kortom; een fijn 4 kamer appartement, op loopafstand en met uitzicht op het Nieuwe Kijkduin, dat na interne renovatie weer garant zal staan voor jarenlang woonplezier!

Bijzonderheden:

– Actieve en professioneel beheerde VvE met een maandelijkse bijdrage van thans € 170.-;
– Voorschot stookkosten thans ca. € 90,00 per maand;
– Erfpacht tot 31-12-2030 bijdrage thans € 55,14 per jaar;
– Vervroegde heruitgifte eeuwigdurende erfpacht reeds aangevraagd;
– MJOP aanwezig;
– Energielabel E;
– vanwege het bouwjaar zal in de koopovereenkomst de zgn. ouderdoms- en materialen clausule worden opgenomen;
– het betreft een voormalige huurwoning, verkoper heeft de woning zelf nooit bewoond; derhalve wordt de
niet-zelfbewoningsclausule in de koopovereenkomst opgenomen;
– in verband met verkoopvolmacht verkoper, projectnotaris van toepassing.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar B.V. wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Foto's