‘s-Gravenhage – Tomatenstraat 84

Verkocht Status
€ 499.000,- k.k. Koopprijs
112 m2 Woonoppervlakte
5 Aantal slaapkamers
1929 Bouwjaar

Omschrijving

Tomatenstraat 84 te Den Haag

In de populaire Vruchtenbuurt, tussen strand en stad in gelegen recent compleet en met gevoel voor smaak en kwaliteit gerenoveerd dubbelbovenhuis. De woning is tijdens de verbouwing geïsoleerd en voorzien van nieuwe kunststof kozijnen met HR++ isolatieglas, wat heeft geresulteerd in een energielabel A! De Tomatenstraat is een fijne brede straat en gunstig gelegen t.o.v. verschillende scholen, sportverenigingen en de winkels aan de Vlierboomstraat en de Savornin Lohmanlaan. Uitvalswegen richting Den Haag Centrum en Rotterdam goed bereikbaar. Daarnaast liggen de duinen en het strand op slechts 5 minuten fietsen!

Indeling:

Eigen entree vanaf de straat met trapopgang naar de eerste etage alwaar de overloop naar de verschillende kamers. De ruime woonkamer beschikt nog over de originele suite separatie met glas-in-lood schuifdeuren en vaste kasten. De eetkamer is eveneens fijn van formaat en mede doordat de keuken hier naartoe is verplaatst het hart van het huis. De keuken is uitgevoerd met strakke zwarte fronten, een licht composiet keukenblad en hoogwaardige SMEG inbouwapparatuur, een lust voor het oog! Weer terug in de hal, nog twee zijkamers, één aan de achterkant met toegang tot balkon en de ander aan de voorzijde met aparte kast voor de wasmachine en droger. Verder is de gehele verdieping voorzien van een fraaie eiken houten lamelparketvloer, spots en trendy zwart schakelmateriaal.

Opgang naar de tweede etage alwaar een ruime overloop die toegang geeft tot twee goed formaat slaapkamers, een zeer fraai afgewerkte tussengelegen badkamer voorzien van een ligbad, ruime inloopdouche en een dubbele wastafel in meubel. Dat alles afgewerkt in een lichtgrijze kleurstelling met zwarte kranen en douche armatuur. Op deze etage verder nog twee slaapkamers een separaat toilet en een fijn en zonnig terras aan de achterzijde op zuidoost.

Kortom een tot in de puntjes afgewerkt dubbelbovenhuis op gewilde locatie in de Vruchtenbuurt!

Bijzonderheden:

– Uitstekend geïsoleerd, energielabel A!;
– Rondom nieuwe kozijnen met dubbelglas (HR ++);
– Nieuwe elektra, CV en leidingwerk;
– Meterkast v.v. 9 groepen + 3 x ALS;
– Eikenhouten lamelparketvloer door gehele appartement, net als spots en nieuwe binnendeuren;
– Actieve VvE van drie woningen (82-84-86) met een maandelijkse bijdrage van € 100,- per maand;
– Totale VvE reserve per 31-12-2022 ca. € 14.000,-;
– Conform branche brede meetinstructie ca. 112 m² woonoppervlak;
– Gelegen op (eeuwigdurend heruitgegeven) erfpachtgrond met een jaarlijkse canon van € 242,- + 28,- beheerskosten;
– Vanwege het originele bouwjaar, zullen de ouderdoms- en materialenclausule van toepassing zijn in de koopovereenkomst;
– Niet bewoningsclausule van toepassing.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar B.V. wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Foto's