‘s-Gravenhage – Van Reesstraat 83

Verkocht Status
€ 550.000,- k.k. Koopprijs
103 m2 Woonoppervlakte
3 Aantal slaapkamers
1929 Bouwjaar

Omschrijving

Van Reesstraat 83 te Den Haag

In een van de leukste straten van het Bezuidenhout ligt dit compleet gerenoveerde en instapklare 4-kamer parterre appartement met voortuin en een heerlijke achtertuin op het zuiden. Deze fraaie woning is in 2016 professioneel gerenoveerd tot een appartement dat echt van deze tijd is, met een heerlijk ruime woon- eetkamer en volledig ingerichte open keuken, drie goede slaapkamers en twee badkamers. De woning is gelegen aan de rustige Van Reesstraat in de populaire wijk Bezuidenhout en biedt veel privacy, mede door de voortuin. De ligging is ideaal; de winkels van de Theresiastraat zijn op korte afstand, evenals uitvalswegen naar Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Openbaar vervoerverbindingen zijn talrijk. Kortom, deze woning heeft het allemaal!

Indeling:
Entree via eigen voortuin die privacy garandeert. Verder mogelijkheid tot het creëren van een fietsenberging. Voordeur naar hal met dubbele deuren naar de heerlijk ruime woon- eetkamer. De keuken is bij de verbouwing door de toenmalige eigenaar naar de woon-eetkamer verplaatst, waardoor de indeling helemaal van deze tijd is. Aan de voorzijde bevindt zich een ruime slaapkamer, waar ook een handige en fraai afgewerkte doucheruimte is gerealiseerd in combinatie met een opstelplaats voor de wasmachine en droger. De hoofdslaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en heeft een goed formaat. Waar voorheen de keuken was gesitueerd, is nu een derde slaapkamer met eigen toegang tot de achtertuin. De modern afgewerkte badkamer is goed ingedeeld en het separate toilet vindt u direct daarnaast. De heerlijke achtertuin is ca. 60 m² groot en heeft een zuid ligging, waardoor heerlijk zonnig!

Bijzonderheden:

– woonoppervlak van ruim 103 m²;
– tuin van ca. 60 m²;
– Energielabel A!;
– Gelegen op eigen grond;
– kadastrale aanduiding: ‘s-Gravenhage, AU, 3366, A-1;
– actieve en professioneel beheerde VvE van 6 met een maandelijkse bijdrage van € 100,- per maand;
– collectieve opstalverzekering;
– complete renovatie eind 2016 door toenmalige eigenaar, waarbij ook elektra en leidingwerk zijn vernieuwd;
– begin 2020 renovatie van voor- en achtergevel uitgevoerd;
– rondom kunststof kozijnen met isolerende beglazing (m.u.v. de voordeur);
– voorzien van vloerisolatie en bodemisolatie;
– voorzien van slimme thermostaat en radiatorknoppen;
– door gehele appartement een eiken lamelparketvloer;
– 2 moderne en goed geoutilleerde badkamers;
– moderne en compleet uitgeruste keuken;
– 3 slaapkamers;
– geweldige zonnige achtertuin;
– zonwering aan de achterzijde;
– door de firma Object & Co. opgesteld meetrapport en plattegronden;
– vanwege het originele bouwjaar zullen in de koopovereenkomst preventief de zgn. ouderdoms- en materialenclausule worden opgenomen.
– notariskeuze aan koper, mits in Haaglanden;
– oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar B.V. wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Foto's